RETOLACI脫 DE VEHICLES

La retolaci贸 de vehicles, 茅s una t猫cnica amb tend猫ncia a l’al莽a entre les empreses, ja que ofereix una manera econ貌mica, directa i efectiva de personalitzar i promocionar mitjan莽ant els seus vehicles comercials.

QU脠 脡S LA RETOLACI脫 DE VEHICLES?

脡s el proc茅s d’aplicar un vinil adhesiu sobre la carrosseria d’un vehicle. Aquest sol tenir dissenys personalitzats com a logotips, textos promocionals que augmenten la visibilitat d’una marca o fins i tot permet canviar el color del vehicle per un temps determinat. 脡s una excel路lent opci贸 per a les empreses, ja que permet personalitzar els vehicles comercials amb els seus logos i dissenys, convertint-los en una eina de m脿rqueting m貌bil efectiva.

La retolaci贸 de vehicles pot ser integral, 茅s a dir es聽vinila聽totalment el vehicle, o pot ser parcial, aplicant vinil 煤nicament en unes certes parts de la carrosseria.

A m茅s, la retolaci贸聽茅s una opci贸 reversible, cosa que significa que es pot llevar f脿cilment si es desitja tornar a l’aspecte original del vehicle. Aix貌 茅s especialment 煤til per a les empreses que lloguen o venen els seus vehicles comercials, ja que poden retirar el vinil f脿cilment abans de lliurar-los al nou propietari.

Es poden retolar amb vinil tota mena de vehicle: cotxes, furgonetes, camions, flotes comercials, caravanes, remolcs, furgonetes, vaixells鈥

TIPUS DE VINILS DISPONIBLES

Hi ha diferents tipus de vinil disponibles, des de vinils de color s貌lid fins a vinils amb dissenys personalitzats. Els vinils de color s貌lid s贸n ideals per a canviar el color d’un vehicle o per a realitzar elements d’un sol color. Com a textos o elements gr脿fics decoratius. El vinil que se sol utilitzar en aquest cas 茅s vinil de tall.

Mentre que els vinils amb dissenys personalitzats poden afegir un toc 煤nic i personalitzat al vehicle. En aquest cas, s’ha d’imprimir el vinil, i s’utilitza vinil blanc impr猫s de funci贸. A m茅s, hi ha vinils amb acabats especials com a acabats metal路litzats i cromats que poden donar al vehicle un aspecte聽pr猫mium.

Exemple d’una retolaci贸 integral de vinil amb acabat especial.

Els vinils de retolaci贸 de vehicles tenen una alta durabilitat a l’exterior, fins i tot suporten cops i esgarrapades, poden durar fins a diversos anys sense sofrir canvis en el color.

COM 脡S EL PROC脡S DE RETOLACI脫 D’UN VEHICLE?

El proc茅s de聽retolaci贸聽d’un vehicle consta de diversos passos:

1. Disseny i preparaci贸 d’arxius: Decisi贸 de la imatge i disseny a aplicar. Es prenen mesures del vehicle, i fins i tot es descarreguen els plans d’aquest, per a poder imprimir i tallar els vinils a la mesura exacta de cada vehicle. Sobretot quan la retolaci贸 ocupa la major part del vehicle s贸n necess脿ries les cotes exactes.

Exemple de pla de mesures d’un vehicle utilitat per l’equip de disseny de聽GRUPBOU:

2. Impressi贸 i tall: una vegada es t茅 el disseny confirmat, normalment es realitza un fotomuntatge per a l’aprovaci贸 final i aix铆 poder procedir a la impressi贸 del vinil i tall a mesura i forma desitjades.

3. Preparaci贸 de la superf铆cie: Abans de comen莽ar amb la retolaci贸, s’ha de netejar i preparar la superf铆cie de la carrosseria del vehicle. Aix貌 inclou rentar el vehicle, eliminar qualsevol greix o brut铆cia i fins i tot escatar qualsevol 脿rea amb raions o esgarrapades.

4. Aplicaci贸 del vinil: El vinil 茅s aplicat sobre la carrosseria del vehicle i s’ajusta a la forma d’aquest. S’utilitzen eines especials per a eliminar bombolles d’aire i assegurar que el vinil estigui ben ajustat. I en les 脿rees de la carrosseria amb curvatures s’aplica calor, per a poder modelar el vinil i que s’adhereixi com una pel路l铆cula totalment integrada.

5. Curat: Una vegada que el vinil ha estat aplicat, es deixa reposar durant diverses hores o fins i tot dies per a assegurar que el vinil estigui ben adherit a la carrosseria del vehicle i si fos necessari en cas d’aparici贸 d’arrugues o bombolles, es repassen les imperfeccions passades unes hores.

6. Finalitzaci贸: Finalment, es revisa el treball per a assegurar que no hi hagi bombolles d’aire o arrugues en el vinil i es neteja la superf铆cie del vehicle per a eliminar qualsevol residu de cola. El vehicle estar脿 llest per a estar exposat a l’exterior amb una alta durabilitat (sol, pluja, sorra, neu, etc.).

Ara que ja coneixes m茅s sobre el m贸n de la retolaci贸 de vehicles, 茅s hora de donar-li als teus vehicles comercials un aspecte professional i 煤nic amb els vinils personalitzats de la m脿 de聽GRUPBOU. Oferim un servei d’alta qualitat en retolaci贸 i aplicaci贸 de vinils per a cotxes i furgonetes a Tarragona i Reus per a empreses i professionals. Podem retolar des d’un 煤nic vehicle a una flota comercial completa. Li animem a donar un cop d’ull a la nostra p脿gina web, i si encara t茅 dubtes, pot contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! 馃憢馃徏
Tens alguna consulta sobre els serveis d鈥檌mpressi贸 que oferim o necessites imprimir?