Devolucions

 

Produïm especialment per a tu amb les teves fotos o dissenys i per tant no podem acceptar devolucions dels productes personalitzats. Tots els nostres productes estan fets a mida i per aquest motiu no és possible retornar-los. No obstant això, volem que et quedis totalment satisfet/satisfeta amb els productes que ens compres. Si per algun motiu no aquestes satisfet amb el producte que t’hem enviat escriu-nos a web@grupbou.com i intentarem oferir-te una solució. Però lamentablement no et podem garantir a compte la devolució.

La nostra màxima és produir sempre productes d’excel·lent qualitat però a vegades poden haver-hi errors. Si detectes un problema de qualitat en el producte que t’hem enviat, escriu-nos per correu a hola@papyruspop.com indicant: número de comanda, descripció del problema i fotos del producte. En aquest cas si es tracta d’un problema de qualitat et reimprimirem la teva comanda i te’l manarem urgent sense cost addicional.

Tens 10 dies des de la recepció de la comanda per a poder realitzar qualsevol reclamació.

Modificacions o cancel·lacions

 

T’has adonat que has comès un error en la teva comanda i necessites fer una modificació en el disseny? Ja no necessites el producte demanat i vols cancel·lar-lo? Vols canviar l’adreça de lliurament?

Quan realitzes la comanda a través de la nostra web ens posem a la feina per a produir-lo i que t’arribi com a abans. No obstant això entenem que poden ocórrer errors o modificacions d’última hora. Si aquest és el teu cas, si us plau, escriu-nos per correu electrònic a web@grupbou.com indicant el teu numero de comanda, i si la teva comanda encara no està en procés de producció et contactarem per a donar-te una solució. Lamentablement, si hem produït la teva comanda no podrem realitzar cap modificació o cancel·lació.

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?