fbpx

Qui som?

Gran tiratge d’impremta offset – piles de paper
Gran tiratge d’impremta offset – piles de paper

Som el Grup Bou, i oferim tot tipus de solucions gràfiques.

Vam començar fa més de 40 anys a Tarragona, i hem anat creixent i ampliant els nostres serveis fins a ser capaços d’imprimir en una gran quantitat de suports i sistemes. Podem dir que imprimim de tot!

Grup Bou el forma un equip de més de 20 professionals altament qualificats i especialistes en les arts gràfiques, fet que ens permet oferir als nostres clients des del disseny i creació del producte gràfic fins a la impressió, muntatge i col·locació. Treballem conjuntament per a oferir-te un servei integral de producció gràfica de qualitat.

A la nostra impremta podem imprimir grans quantitats d’impresos en un breu temps de resposta, sempre oferint la màxima qualitat.
També som pioners a Tarragona en impressió digital i oferim als nostres clients cartelleria en tot tipus de materials rígids i flexibles, lones, pancartes, photocalls, vinils, retolació o senyalística.

Tenim la capacitat per desenvolupar productes especials i personalitzats per a empreses, esdeveniments, exposicions, fires etc.
I gràcies a les nostres capacitats de tall produïm metacrilats, rètols, expositors de cartró modular, packaging o altres producte gràfics que requereixin una forma especial.

Ens adaptem constantment a les noves tecnologies per oferir-te sempre els serveis més complerts i de millor qualitat a preus competitius. En l’actualitat disposem de més de 2000m2 repartits en centres d’atenció i producció.

Imprimim
de tot!

Abrir chat