Grup Bou » Qui som?

SOM EL GRUPBOU, I OFERIM TOT TIPUS DE SOLUCIONS GRÀFIQUES: IMPRIMIM DE TOT!

Vam començar fa més de 40 anys a Tarragona, i hem anat creixent i ampliant els nostres serveis fins a ser capaços d’imprimir en una gran quantitat de suports i sistemes. Podem dir que IMPRIMIM DE TOT!

Disposem d’estructura maquinaria, personal i mitjans propis:

  • Impremta Offset i Digital
  • Impressió petit i gran format: vinils, cartelleria, senyalística, estructures..
  • Rètols
  • Retolació de vehicles
  • Tall en fresa CNC
  • Tall i gravat làser
  • Personalització tèxtil
  • Servei de copisteria.

La nostra cartera de clients és extensa, imprimim i fabriquem elements gràfics per a una gran varietat de tipologies de clients: petites i mitjanes empreses, professionals, grans corporacions, administració pública, entitats, organitzacions, particulars…etc. La nostra versatilitat en la tipologia d’impressió com en la capacitat de resposta ens permet satisfer multitud de necessitats d’impressió.

 

Gran tiratge d’impremta offset – piles de paper impreses.

Grup Bou el forma un equip de més de 20 professionals altament qualificats i especialistes en les arts gràfiques, fet que ens permet oferir als nostres clients des del disseny i creació del producte gràfic fins a la impressió, muntatge i col·locació. Treballem conjuntament per a oferir-te un servei integral de producció gràfica de qualitat.

A la nostra impremta podem imprimir grans quantitats d’impresos en un breu temps de resposta, sempre oferint la màxima qualitat.
També som pioners a Tarragona en impressió digital petit i gran format i oferim als nostres clients cartelleria en tot tipus de materials rígids i flexibles, lones, pancartes, photocalls, vinils, retolació o senyalística.

Tenim la capacitat per desenvolupar productes especials i personalitzats per a empreses, esdeveniments, exposicions, fires etc.
I gràcies a les nostres capacitats de tall produïm metacrilats, rètols, expositors de cartró modular, packaging o altres producte gràfics que requereixin una forma especial.

Ens adaptem constantment a les noves tecnologies per oferir-te sempre els serveis més complerts i de millor qualitat a preus competitius. En l’actualitat disposem de més de 2000m2 repartits en centres d’atenció al client al centre de Tarragona i un gran centre de producció a la zona industrial.

IMPRIMIM
DE TOT!

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?