Retolaci贸 de cotxes i furgonetes

QU脠 S’HA DE TENIR EN COMPTE A L’HORA DE
ROTULAR EL MEU VEHICLE?

 


La retolaci贸 o, en angl猫s聽wrapping, 茅s un procediment que consta de l’elaboraci贸 d’un disseny i posteriorment la impressi贸 o el tall del mateix per a un vehicle. Aquest disseny, normalment un vinil, porta una capa en format adhesiu i d’aquesta manera queda fixat al cotxe o furgoneta perqu猫 tothom et reconegui all脿 on vagis o per embellir-lo. Tot i que normalment se sol utilitzar amb motius publicitaris. En aquest post et donarem diferents consells i tips que s’han de tenir en compte a l’hora de la retolaci贸 de furgonetes i cotxes.

TENIR EN COMPTE LA MIDA DEL VEHICLE

A l’hora de realitzar la聽cartelleria, en el nostre cas a Tarragona sol ser en format vinil, s’ha de tenir les mides del vehicle molt clares. No 茅s el mateix retolar un cotxe petit que una furgoneta o un autob煤s. Per tant, el m茅s important i fonamental tenir les mides exactes. A partir d’aqu铆, ja es pot pensar el disseny,聽la ubicaci贸, els colors, etc.

COM HA DE SER EL DISSENY PER LA RETOLACI脫?

No hi ha un est脿ndard o un model a seguir que faci que la retolaci贸 quedi perfecta, ja que dep猫n molt dels gustos del client, mides del vehicle i sobretot de la finalitat… per貌 s铆 que s’ha de tenir en compte algunes q眉estions que faran que impacti i el resultat sigui 貌ptim:

   • El disseny amb colors cridaners far脿 que el vehicle destaqui per sobre de la resta. Tot i que recomanem que se segueixin els colors corporatius, aix铆 l’impacte ser脿 doble.
   • Evitar聽a tota costa聽posar-hi molt de text. Ja que l’impacte pot ser de pots segons i no dona temps a llegir-ho si hi ha molta cosa. Si ha de tenir text, pensar una frase senzilla i que resumeixi el servei o producte que ofereixes. Recorda: menys 茅s m茅s.
   • Si t茅 text, utilitza una tipografia i mida llegible, que no porti a la confusi贸. Posar la p脿gina web, un tel猫fon, el nom de la marca o un logotip pot ser m茅s efectiu que posar-hi una frase.
   • Creativitat i simplicitat han d’anar de la m脿. Una retolaci贸 per un cotxe o una furgoneta destacar脿 molt m茅s si tenen aquestes dues caracter铆stiques. Fes volar la teva imaginaci贸.

retolaci贸 de cotxes i furgonetes

Com aconseguir un gran impacte amb la retolaci贸 pel meu vehicle?

La millor manera d’obtenir un gran impacte 茅s, en primer lloc, seguir les recomanacions que us hem fet anteriorment, en segon lloc, pensar en el disseny del vinil. Et recordem que a Grup Bou, la teva impremta de Tarragona de confian莽a, en el cas que ho necessitis, tamb茅 et pot fer el disseny del r猫tol.

El teu vehicle cridar脿 m茅s l’atenci贸 si est脿 ben col路locat i si la qualitat 茅s l’貌ptima. Tamb茅 ens encarreguem del muntatge i col路locaci贸 de vinils a Tarragona. Tens l’opci贸 de rotular el vehicle completament o parcialment en tota classe de vehicles: cotxes, furgonetes, autocars, camions, etc. No importa la mida, sin贸 el missatge! 馃槈 Converteix el teu cotxe en una plataforma publicitaria m貌bil.

En conclusi贸, la retolaci贸 de cotxes i furgonetes 茅s una molt bona estrat猫gia de聽marketing聽i publicitat per donar a con猫ixer el teu negoci. Pel disseny recorda tenir en compte la mida, el color, la creativitat… i tenir sempre present, menys 茅s m茅s. I de la resta, ens encarreguem nosaltres. T’imprimim el vinil i te’l col路loquem! Tot s贸n avantatges.

Ara que ja coneixes qu猫 s’ha de tenir en compte en retolar el teu vehicle pots demanar m茅s informaci贸 o llegir m茅s sobre la cartelleria de Tarragona i sobre altres serveis d鈥檌mpressi贸, us animem a donar un cop d鈥檜ll a la nostra p脿gina web, i si encara teniu dubtes sobre aquest tipus d’impressi贸, podeu contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! 馃憢馃徏
Tens alguna consulta sobre els serveis d鈥檌mpressi贸 que oferim o necessites imprimir?