QUÈ ÉS EL TALL I GRAVAT LÀSER?  

És el procediment que mitjançant la concentració d’un punt de llum emesa sense contacte sobre un material que depenent de temps d’exposició es descompon, evapora o erosiona provocant l’aparició del gravat.

El gravat làser és permanent i molt resistent a l’abrasió. A més a més intensitat i depenent del material és possible no només gravar, sinó també tallar el material.

El tall i el gravat làser són tècniques molt versàtils i d’acabat molt precís en una gran varietat de materials i permet personalitzar moltíssims objectes com ara les lletres corpòries.

QUINS MATERIALS PODEN SER TALLATS I/O GRAVATS AMB LÀSER?

El làser permet treballar amb un gran nombre de materials i personalitzar amb diferents tipus d’acabats. Per a cada material o acabat desitjat caldrà adaptar la potència, velocitat i intensitat.

Alguns dels materials més utilitzats són: Laminats bicapa, plàstic, fusta, vidre, metacrilat, alumini anoditzat, pedra, marbre, cuir, tèxtils, cartó i paper, cautxú, feltre o metalls.

La fusta: com a material més popular

La fusta ha esdevingut un dels materials més populars per gravar i tallar amb una gravadora làser. Amb la fusta és possible aconseguir multitud de detalls originals des de gravat de caixes de fusta, clauers, plaques, noms corporis, rètols, etc.

Pots veure més projectes realitzats amb tall i gravat làser a continuació.

Tall amb paper

El Tall amb paper podem aconseguir un detall molt precís. El làser permet donar forma al paper sense necessitat de la producció d’encunys per a petites quantitats o en cas de requerir un detall de tall molt precís.

QUINS PRODUCTES I OBJECTES PUC OBTENIR AMB LA TÈCNICA DE TALL I GRAVAT LÀSER?

A Grup Bou, la tècnica de gravat làser ens permet gran quantitat d’aplicacions i personalització. És una tècnica que es fa servir de manera molt extensa a la indústria, però alhora permet personalitzar infinitat d’objectes per al públic en general.

Senyalètica

Permet produir tota mena de senyalètica en materials com metacrilats, fusta, alumini o plàstics.

Producció de segells o de cautxú

Mitjançant la precisió del làser s’enregistra i talla la goma amb les dades d’empresa, el logotip o el detall que es vulgui personalitzar. Ja sigui per a una empresa, educatius i motivacionals, per a scrapbooking, personalitzats, segells manuals, automàtics, en sec, etc.

Decoració d´interiors

Rètols, noms corporis, toppings per a pastissos, detalls de naixement i moltes opcions més. Són exemples dobjectes de decoració i ornamentació que es poden produir amb la tècnica de tall i gravat làser des duna sola unitat.

Trofeus en alumini

Els trofeus, commemoracions en alumini, plàstic, fusta o metacrilat en un gran assortiment de colors i mides, són ideals per a qualsevol ocasió i el resultat és un acabat original i durador.

Plaques d’identificació

Plaques d’identificació a les quals s’afegeix un imant o agulla per identificar treballadors o personal de qualsevol organització.

Gravats i detalls promocionals

El tall i el gravat làser permet gravar qualsevol tipus de gots, copes i ampolles d’aigua. A més de crear detalls promocionals com bolígrafs, usb, clauers o qualsevol altre objecte personalitzat amb làser.

La tècnica de gravat làser es fa servir per a multitud d’objectes i regals d’esdeveniments amb casaments, batejos, comunions, aniversaris, congressos o festes. Ja que és possible personalitzar individualment cada objecte aconseguint detalls molt originals.

Si estàs pensat a personalitzar un objecte, el tall i el gravat làser és molt bona opció i els resultats són de molta qualitat. Pots venir a veure més projectes amb tall i gravat làser a la nostra impremta a Tarragona

Per a més informació respecte als tipus de materials o articles a personalitzar amb làser, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?