impressi贸 l脿ser tarragona

LA IMPRESSI脫 L脌SER

 


La impressora l脿ser que es troba a Tarragona a Grup Bou 茅s un dels models m茅s nous d鈥檌mpressora que existeix, i es caracteritza per la seva alta qualitat en textos i imatges. La principal difer猫ncia que trobem en aquest tipus d鈥檌mpressora en comparaci贸 amb les altres 茅s l鈥alta definici贸 que s鈥檃consegueix a l’imprimir. A m茅s, permet imprimir no nom茅s en paper, sin贸 que tamb茅 en altres suports m茅s grans. La impressi贸 l脿ser actual 茅s una de les m茅s r脿pides, silencioses i eficients, nom茅s tarda uns segons en imprimir text o imatges de qualitat.

Una altra de les principals difer猫ncies entre la impressora l脿ser i la impressora de tinta tradicional 茅s que la l脿ser no necessita tinta. El t貌ner no porta l铆quid a dins, fet que permet que el manteniment d鈥檃questa tamb茅 sigui m茅s f脿cil que en la tradicional, ja que no s鈥檋auran de netejar els cap莽als de tinta i no pateixes el risc que la tinta s鈥檃boqui. En aquest cas, nom茅s cal una petita neteja de tant en tant que far脿 que l鈥檃parell es mantingui en bones condicions durant un termini de temps molt prolongat.

T茅 un preu m茅s elevat que les impressores convencionals?

La resposta 茅s que s铆. Tot i aix貌, hem de valorar altres aspectes. En principi, les impressores l脿ser s贸n m茅s cares que les de tinta, per貌 com d猫iem, aquest tipus d鈥檌mpressores no requereixen tinta per utilitzar-les, sin贸 t貌ner. I el t貌ner, permet imprimir a un preu m茅s baix per p脿gina que la tinta. Per aquest motiu, si s鈥檋a d鈥檌mprimir un gran nombre de p脿gines de manera habitual a Tarragona, l鈥檃lternativa l脿ser resulta considerablement m茅s econ貌mica.

impressi贸 l脿ser

Quins s贸n els seus desavantatges?

  • El preu:Tot i que els preus de les impressores l脿ser s贸n cada vegada m茅s baixos, encara tenen un preu m茅s elevat que les impressores de tinta tradicionals. Com hem dit anteriorment, a llarg termini acaben sortint m茅s rendibles, no obstant aix貌, requereixen una inversi贸 inicial m茅s elevada.
  • La impressi贸 fotogr脿fica: El sistema d鈥檌mpressi贸 l脿ser no 茅s el m茅s indicat si es volen imprimir fotografies. En aquest cas, a Tarragona, l鈥檈lecci贸 m茅s encertada ser脿 fer servir una impressora de tinta, ja que tenen una millor resoluci贸.
  • L’espai: Aquest tipus d鈥檌mpressores s贸n d鈥檜na mida i un pes considerablement m茅s grans que les impressores convencionals. Aquest 茅s un punt a valorar si es disposa de poc espai. Per al contrari, si no hi ha limitacions en aquest aspecte, aquest no 茅s un factor que hauria d鈥檃fectar en la decisi贸.

Ara que ja coneixes les impressores l脿ser i el seu funcionament, si necessites imprimir en format l脿ser, a la impremta de Tarragona聽et podem ajudar! Per a m茅s informaci贸 sobre altres serveis d鈥檌mpressi贸, us animem a fer un cop d鈥檜ll a la nostra p脿gina web, i si encara teniu dubtes sobre aquest tipus d’impressi贸, podeu聽contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! 馃憢馃徏
Tens alguna consulta sobre els serveis d鈥檌mpressi贸 que oferim o necessites imprimir?