personalització d'objectes a tarragona

PERSONALITZACIÓ D’OBJECTES: REGALS

AMB IDENTIAT PRÒPIA


La personalització d’objectes pot ser una gran manera de regalar objectes amb identitat pròpia o una genial tècnica de branding per a la teva empresa.

La persona que rep un regal personalitzat percep que és un regal especialment pensat per a ella, un regal que té un valor sentimental i que es pot convertir en un objecte únic i memorable.

En el cas d’una empresa, la de personalització de reclams i marxandatge personalitzat fa que els teus treballadors i/o clients es fidelitzin amb la teva marca, recordant-la sempre que utilitzen aquest boli, pendrive o tassa. Una genial manera de fer branding

En tots dos casos les opcions de personalització són moltes, i el que és clar és que triar correctament l’objecte a personalitzar pot marcar la diferència entre ser-ne un més, o ser únic. Vegem alguns consells per decidir exactament què personalitzem i com podem fer-ho.

CONSELLS PER A LA PERSONALITZACIÓ D’UN OBJECTE

1. A qui va dirigit?

És un regal personal o corporatiu? Si és una persona propera a nosaltres és important pensar com és aquesta persona, quins són els seus gustos, preferències, estil… Un molt bon consell és pensar què li agradaria a aquesta persona i després veure les opcions de personalització que existeixen. Sempre serà molt més personal, i avui dia GAIREBÉ TOT és personalitzable, així que d’una forma o altra segur que pots fer-ho únic.

D’altra banda, si el nostre objecte és merchandisig corporatiu, hem de pensar què volem transmetre. Com és la nostra marca? Com volem que el nostre públic la percebi? (formal o informal, per exemple). Conèixer la teva marca és el més rellevant. Informa’t sense compromís, i només que ens diguis els valors que vols transmetre, segur que donem amb una idea original perquè la teva marca sigui més rellevant.

2. Quines opcions de personalització tenim?

Evidentment, és molt important fer atenció al tipus d’objecte que regalarem. Depèn del que regalem, la relació que tenim amb aquella persona o empresa pot guanyar o perdre valor.

Cal saber que hi ha una àmplia oferta a l’hora de personalitzar un objecte. A Grup Bou personalitzem tot tipus d’objectes, creant reclams publicitaris i merchandising, enfocat a empreses i organitzacions, així com objectes més personals per a ús propi, per a celebracions, parelles, família i amistats.

3. Quins serveis de personalització oferim?

  • Segells de cautxú personalitzats
  • Personalització tèxtil: sublimació, vinil, transfer i brodats
  • Gravat i encunyat làser: Metacrilat, vidre, fusta
  • Reclams d´empresa, associacions, esdeveniments i celebracions, etc.
  • USB, clauers, bolígrafs, xapes, tasses, etc.
  • Destaquem que un dels productes amb més èxit són les nostres samarretes personalitzades. Fem impressió de samarretes, però no només això, també es poden personalitzar amb tot tipus de vinils tèxtils.

personalització d'objectes a tarragona

personalització d'objectes a tarragona

A Grup Bou som experts en personalització tèxtil i merxandatge, i també en la producció de llenços (canves), que imprimim i muntem el centre de gran format.

A més, personalitzem tot tipus de productes per tenir una col·lecció completa de marxandatge de la seva empresa. És una personalització de productes tèxtils i reclams de material esportiu i de lleure. No obstant això, a Grup Bou ens adaptem a qualsevol empresa i tipus d’objecte per fer una bona personalització.

personalització d'objectes a tarragona

Altres personalitzacions que duem a terme són les de tèxtil amb un brodat o xapes, petits detalls que marquen la diferència.

personalització d'objectes a tarragona

Com veieu, hi ha una multitud d’opcions de personalització d’objectes. Tot és qüestió de saber a qui va dirigit el regal i què volem transmetre amb ell. A partir d’aquí, deixa’t assessorar per la imprenta de Tarragona! Contacta’ns sense compromís i explica’ns la teva idea. Et fem un pressupost a mida!

Per a més informació sobre altres serveis d’impressió, us animem a fer un cop d’ull a la nostra pàgina web.

Esperem que aquest post us hagi servit d’inspiració per trobar un regal perfecte a una manera que la vostra marca arribi més lluny!

 

 

 

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?