PER QUÈ SÓN TAN IMPORTANTS ELS ELEMENTS GRÀFICS A L’HOTELERIA I LA RESTAURACIÓ?

Els elements gràfics a hoteleria i restauració són eines imprescindibles per diverses raons. Creen un gran impacte visual al client. A més que aporten la informació necessària per a què l’experiència de l’usuari sigui òptima.

Us expliquem alguns dels elements gràfics impresos habituals a la restauració que augmenten la notorietat i tenen un impacte directe en les vendes:

La carta o menú: És una eina molt important per tal de comunicar al client els plats i altres productes que s’ofereixen. Aquest element ajuda al client a prendre decisions, així com serveix com a eina de màrqueting. A més, té un valor afegit, de facilitar al client el llistat de  preus. Hi ha diversos materials que serveixen per fer les cartes dels restaurants, a més de diversos tipus de cartes, que s’hauran de fer en relació a la imatge corporativa del local. 

  Estovalles i sotagots: Tots els elements són importants per tal de donar una imatge corporativa coherent i visualment impactant a la restauració. En aquest cas, les estovalles i els sotagots són detalls, que a més que tenen un ús específic a la taula són interessants per aportar una experiència única i reflectir la imatge de la marca.  En algunes ocasions, les estovalles fan alhora la funció de menú.

  Targetes de visita: Poden ser una primera impressió pel client potencial, a banda de proporcionar informació per tal de mantenir contacte amb aquest. Les targetes de visita promouen el reconeixement del local i són una eina de màrqueting efectiva. A més brinden professionalisme i credibilitat al restaurant.

  Papereria de l’empresa: Aporta professionalisme i confiança als clients i proveïdors. Fomenta la fidelitat del client i facilita l’organització interna. Es pot aplicar tant a bolígrafs, documents, talonaris, sobres i tot el que es cregui necessari.

  Fulletons: Són uns elements visuals molt útils per donar visibilitat a la marca i per promocionar els productes i serveis del restaurant.

  Cartells rígids: Són ideals per presentar i promocionar productes i serveis de manera atractiva i organitzada. Els suports rígids poden ser de diferents materials, com fusta, metall, d’entre altres. Es poden utilitzar per exposar productes, el menú, com per fer promocions i són ideals per tal que es vegi a una distància àmplia. 

  Roll-up: Els roll ups són un suport publicitari portàtil que es fan servir per promocionar productes i serveis en fires, exposicions, esdeveniments corporatius i a qualsevol lloc que es vulgui exhibir el restaurant. Atrauen l’atenció i reforcen la imatge de l’empresa.

  Adhesius: Els petits detalls fan la diferència i en aquest cas és així. Els adhesius són elements prescindibles, però que aporten un valor afegit a la marca del restaurant, ja que els clients tenen en compte cada detall quan van a viure una experiència gastronòmica. Són molt útils per al packaging emportar o per a publicitar el restaurant en qualsevol superfície.

  Rètols: Els rètols són una part imprescindible a la restauració, les persones que passin pel costat del local han de poder identificar de quina empresa es tracta. Permet estar en la memòria dels clients i futurs clients. Serem més fàcils de trobar si tenim un rètol.

  Cavallets publicitaris: Són un tipus de suport publicitaris portàtils que permeten promocionar els productes i serveis d’una manera molt visual. Estan dissenyats per col·locar-se a terra o sobre la vorera del restaurant. I són molt bon punt d’exhibició del restaurant i del que ofereix.

  Embalatge: L’embalatge personalitzat aporta un valor afegit als productes, ja que serveix tant per protegir el producte durant el transport i emmagatzematge, com per promocionar el producte i que ens reconeguin fàcilment. En qualsevol restaurant són elements importants, però tenen un valor afegit als restaurants que tenen delivery o take away. Ens diferencia de la competència i permet la identificació ràpida.

  Uniforme personalitzat: Aquest element reforça la identitat corporativa de l’empresa i aporta una imatge professional. A més, genera un sentit de pertinença per part dels treballadors. I d’aquesta manera els clients identifiquen ràpidament als cambrers, cuiners i qualsevol altre treballador. 

  Banderes: Són una eina de màrqueting bastant efectiva per atraure l’atenció dels clients potencials i destacar la presència de l’empresa. Molts cops s’utilitza a les guinguetes de la platja, perquè siguin més visuals.

  Senyalística: Proporciona orientació clara i fàcil pels clients i visitants. Millora la seguretat dels treballadors i públic en general. A més, ens permet comunicar normes i polítiques, així com accessibilitat. 

  Estàs buscant una manera de destacar el teu negoci d’hoteleria o restauració? A GRUPBOU tenim la solució. Personalitza tots els elements del teu negoci i fes-ho únic, a més de brindar als teus clients una experiència única. 

  Tenim una gran experiència en elements de restauració personalitzats i ens adaptem a les teves necessitats.

  Contacta'ns
  Hola! 👋🏼
  Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?