impressió làser tarragona

LA IMPRESSIÓ LÀSER

 


La impressora làser que es troba a Tarragona a Grup Bou és un dels models més nous d’impressora que existeix, i es caracteritza per la seva alta qualitat en textos i imatges. La principal diferència que trobem en aquest tipus d’impressora en comparació amb les altres és l’alta definició que s’aconsegueix a l’imprimir. A més, permet imprimir no només en paper, sinó que també en altres suports més grans. La impressió làser actual és una de les més ràpides, silencioses i eficients, només tarda uns segons en imprimir text o imatges de qualitat.

Una altra de les principals diferències entre la impressora làser i la impressora de tinta tradicional és que la làser no necessita tinta. El tòner no porta líquid a dins, fet que permet que el manteniment d’aquesta també sigui més fàcil que en la tradicional, ja que no s’hauran de netejar els capçals de tinta i no pateixes el risc que la tinta s’aboqui. En aquest cas, només cal una petita neteja de tant en tant que farà que l’aparell es mantingui en bones condicions durant un termini de temps molt prolongat.

Té un preu més elevat que les impressores convencionals?

La resposta és que sí. Tot i això, hem de valorar altres aspectes. En principi, les impressores làser són més cares que les de tinta, però com dèiem, aquest tipus d’impressores no requereixen tinta per utilitzar-les, sinó tòner. I el tòner, permet imprimir a un preu més baix per pàgina que la tinta. Per aquest motiu, si s’ha d’imprimir un gran nombre de pàgines de manera habitual a Tarragona, l’alternativa làser resulta considerablement més econòmica.

impressió làser

Quins són els seus desavantatges?

  • El preu: Tot i que els preus de les impressores làser són cada vegada més baixos, encara tenen un preu més elevat que les impressores de tinta tradicionals. Com hem dit anteriorment, a llarg termini acaben sortint més rendibles, no obstant això, requereixen una inversió inicial més elevada.
  • La impressió fotogràfica: El sistema d’impressió làser no és el més indicat si es volen imprimir fotografies. En aquest cas, a Tarragona, l’elecció més encertada serà fer servir una impressora de tinta, ja que tenen una millor resolució.
  • L’espai: Aquest tipus d’impressores són d’una mida i un pes considerablement més grans que les impressores convencionals. Aquest és un punt a valorar si es disposa de poc espai. Per al contrari, si no hi ha limitacions en aquest aspecte, aquest no és un factor que hauria d’afectar en la decisió.

Ara que ja coneixes les impressores làser i el seu funcionament, si necessites imprimir en format làser, a la impremta de Tarragona et podem ajudar! Per a més informació sobre altres serveis d’impressió, us animem a fer un cop d’ull a la nostra pàgina web, i si encara teniu dubtes sobre aquest tipus d’impressió, podeu contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?