impressions amb Canon Colorado

QUINES IMPRESSIONS ENS PERMET
FER LA CANON COLORADO?

 


A la nostra impremta de Tarragona estem invertint constantment en la darrera tecnologia per oferir la millor qualitat d’impressi贸 a tots els nostres clients donant un plus de qualitat als nostres projectes. Per aquest motiu s’ha incorporat al centre d’impressi贸 en gran format de Tarragona un plotter聽de darrera generaci贸 i amb caracter铆stiques molt superiors als聽plotters聽d’impressi贸 m茅s convencionals.

Qu猫 茅s la Canon Colorado?

Aquesta nova m脿quina 茅s l’煤ltima tecnologia en impressions que ens permet ser m茅s productius i oferir l’excel路l猫ncia聽en qualitat a preus molt competitius. Ens permet fer unes impressions que s’assequen al moment i ens ofereix laminar al mateix moment. En comparaci贸 amb la resta, en cas de voler la impressi贸 laminada s’ha d’esperar aproximadament 24 hores. Per tant, podem ser molt m茅s r脿pids. Es tracta d’una tecnologia gel, com a resultat, es pot escollir l’acabat mate, brillant o sense laminar independentment del tipus de suport.

QU脠 PODEM OFERIR A聽GRUPBOU?

Actualment,聽a聽la impremta聽de Tarragona disposem de la聽seg眉ent聽tecnologia:

  • Sis pl貌ters d’impressi贸 de materials en bobina
  • Una m脿quina d’impressi贸 UVI per a suports r铆gids i聽plotters de tall situat al departament de Gran Format de Tarragona.
  • La CanonOCE聽Colorado 茅s la que ens ha聽perm猫s聽oferir la millor qualitat a un preu competitiu. Aquesta tecnologia puntera, nom茅s la disposen les empreses amb un volum considerable d’impressi贸 a l’any.
  • La tecnologia UV gel avan莽ada de Canon聽i amb la capacitat d’automatitzaci贸 d’煤ltima generaci贸. Aquesta m脿quina 茅s ideal per impressions de cartelleria i per aplicacions en suports innovadors

BENEFICIS DE LA CANON COLORADO

Com聽deiem聽anteriorment, ens permet diferenciar-nos amb els nostres competidors en la qualitat de les impressions per aquestes raons:

  • Productivitat revolucionaria. L’alta velocitat i els r脿pids terminis聽d’entrega dels treballs o projectes ens ofereixen una productivitat que nom茅s聽haviaestat聽possible anteriorment amb diferents impressiones de bobina o amb una聽impressora聽plana d’una mida m茅s gran.
  • Qualitat excepcional. La聽impressora Canon ofereix resultats que queden聽amb el temps, colors s貌lids i sense emissions potencialment t貌xiques. L’avan莽ada tinta聽UVgel聽que necessita ofereix聽impressions聽seques al moment amb una est猫tica impecable i una聽gamma de colors m茅s amplia, n铆tida i precisa.
  • Versatilitat. Est脿 dissenyada per treballar amb la gamma m茅s聽脿mplia聽de suports, inclosos els materials sensibles聽a la calor聽o papers de baix聽gramatge.
  • Automatitzada. La Canon聽Colorado聽consisteix de dues bobines de paper en l铆nia, jutament amb l’alimentaci贸 i el canvi de paper automatitzat, fent que la gesti贸 de la producci贸 i la sortida autom脿tica del producte fa que no calgui la supervisi贸 del producte acabat.

Ara que ja coneixes la nova tecnologia de Grup Bou, les impressions ja no s贸n un repte per nosaltres. Si tens un projecte on necessites material gr脿fic, cartelleria a Tarragona per al teu negoci o logotips o lletres corp貌ries, contacta’ns 聽i ens posem mans a l’obra. Tamb茅 disposem de diferents serveis d’impressi贸 o serveis de copisteria i reprografia. Us animem a donar un cop d’ull a la nostra p脿gina web, i si encara teniu dubtes sobre aquest tipus d’impressi贸, podeu contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! 馃憢馃徏
Tens alguna consulta sobre els serveis d鈥檌mpressi贸 que oferim o necessites imprimir?