impressions amb Canon Colorado

QUINES IMPRESSIONS ENS PERMET
FER LA CANON COLORADO?

 


A la nostra impremta de Tarragona estem invertint constantment en la darrera tecnologia per oferir la millor qualitat d’impressi√≥ a tots els nostres clients donant un plus de qualitat als nostres projectes. Per aquest motiu s’ha incorporat al centre d’impressi√≥ en gran format de Tarragona un plotter¬†de darrera generaci√≥ i amb caracter√≠stiques molt superiors als¬†plotters¬†d’impressi√≥ m√©s convencionals.

Què és la Canon Colorado?

Aquesta nova m√†quina √©s l’√ļltima tecnologia en impressions que ens permet ser m√©s productius i oferir l’excel¬∑l√®ncia¬†en qualitat a preus molt competitius. Ens permet fer unes impressions que s’assequen al moment i ens ofereix laminar al mateix moment. En comparaci√≥ amb la resta, en cas de voler la impressi√≥ laminada s’ha d’esperar aproximadament 24 hores. Per tant, podem ser molt m√©s r√†pids. Es tracta d’una tecnologia gel, com a resultat, es pot escollir l’acabat mate, brillant o sense laminar independentment del tipus de suport.

QU√ą PODEM OFERIR A¬†GRUPBOU?

Actualment,¬†a¬†la impremta¬†de Tarragona disposem de la¬†seg√ľent¬†tecnologia:

  • Sis pl√≤ters d’impressi√≥ de materials en bobina
  • Una m√†quina d’impressi√≥ UVI per a suports r√≠gids i¬†plotters de tall situat al departament de Gran Format de Tarragona.
  • La Canon¬†OCE¬†Colorado √©s la que ens ha¬†perm√®s¬†oferir la millor qualitat a un preu competitiu. Aquesta tecnologia puntera, nom√©s la disposen les empreses amb un volum considerable d’impressi√≥ a l’any.
  • La tecnologia UV gel avan√ßada de Canon¬†i amb la capacitat d’automatitzaci√≥ d’√ļltima generaci√≥. Aquesta m√†quina √©s ideal per impressions de cartelleria i per aplicacions en suports innovadors

BENEFICIS DE LA CANON COLORADO

Com deiem anteriorment, ens permet diferenciar-nos amb els nostres competidors en la qualitat de les impressions per aquestes raons:

  • Productivitat revolucionaria. L’alta velocitat i els r√†pids terminis¬†d’entrega dels treballs o projectes ens ofereixen una productivitat que nom√©s¬†havia¬†estat¬†possible anteriorment amb diferents impressiones de bobina o amb una¬†impressora¬†plana d’una mida m√©s gran.
  • Qualitat excepcional. La¬†impressora Canon ofereix resultats que queden¬†amb el temps, colors s√≤lids i sense emissions potencialment t√≤xiques. L’avan√ßada tinta¬†UVgel¬†que necessita ofereix¬†impressions¬†seques al moment amb una est√®tica impecable i una¬†gamma de colors m√©s amplia, n√≠tida i precisa.
  • Versatilitat. Est√† dissenyada per treballar amb la gamma m√©s¬†√†mplia¬†de suports, inclosos els materials sensibles¬†a la calor¬†o papers de baix¬†gramatge.
  • Automatitzada. La Canon¬†Colorado¬†consisteix de dues bobines de paper en l√≠nia, jutament amb l’alimentaci√≥ i el canvi de paper automatitzat, fent que la gesti√≥ de la producci√≥ i la sortida autom√†tica del producte fa que no calgui la supervisi√≥ del producte acabat.

Ara que ja coneixes la nova tecnologia de Grup Bou, les impressions ja no s√≥n un repte per nosaltres. Si tens un projecte on necessites material gr√†fic, cartelleria a Tarragona per al teu negoci o logotips o lletres corp√≤ries, contacta’ns ¬†i ens posem mans a l’obra. Tamb√© disposem de diferents serveis d’impressi√≥ o serveis de copisteria i reprografia. Us animem a donar un cop d’ull a la nostra p√†gina web, i si encara teniu dubtes sobre aquest tipus d’impressi√≥, podeu contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! ūüĎčūüŹľ
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?