impressi贸 l脿ser tarragona

IMPRESSI脫 DIRECTA SOBRE TELA聽


La tela estampada t茅 una varietat de beneficis

S贸n molts els articles que avui dia poden ser personalitzats, sobretot en el sector t猫xtil. 脡s per aix貌 que existeixen una 脿mplia varietat de t猫cniques d’impressi贸 i estampat en tela. La serigrafia i la sublimaci贸 s贸n les m茅s utilitzades. Tots dos m猫todes de personalitzaci贸 s贸n molt vers脿tils i poden adaptar-se a qualsevol tipus de teixit, encara que els m茅s comuns s贸n el poli猫ster, la gerga o el cot贸. A m茅s, ens permeten personalitzar una 脿mplia varietat d’articles i productes t猫xtils: samarretes, gorres, pantalons, jaquetes, banderes, motxilles, bosses,聽lanyards聽i fins i tot globus de l脿tex.

L’estampaci贸 digital t猫xtil presenta enfront d’altres m猫todes una s猫rie de beneficis mediambientals indubtables. En aquesta mena d’estampaci贸 t猫xtil es redueixen la quantitat d’aigua i tinta necess脿ries, ja que aquesta s’injecta directament sobre la tela. Aix貌, sumat a la possibilitat d’imprimir baix demanda, evitant aix铆 la producci贸 excessiva i el posterior desaprofitament, fa de la impressi贸 digital t猫xtil un dels processos d’estampaci贸 m茅s sostenible. Les teles聽Muxune聽s’imprimeixen mitjan莽ant estampaci贸 digital.

T猫cniques d’estampaci贸 per a tela

La serigrafia 茅s una t猫cnica d’estampat en tela en la qual la tinta es fixa directament sobre la pe莽a. Aix铆 s’aconsegueix un estampat depurat i sense lluentors. La serigrafia utilitza una malla tibada en un marc o pantalla que deixa passar la tinta 煤nicament a trav茅s d’unes certes zones, creant aix铆 una imatge sobre el suport on apliquem el color. Sol ser una t猫cnica econ貌mica per a grans comandes, encara que comporta costos addicionals en la preparaci贸 de la malla.

Imprimeix el teu disseny en un full de paper i prepara la tela. Simplement est茅n una capa prima de cola de vinil sobre la tela amb un raspall i despr茅s adhereix el paper. Deixa-ho actuar i, quan retiris el full de paper, hauria d’apar猫ixer la impressi贸.

impressi贸 sobre tela

La impressi贸 en tela pot ser un projecte divertit

Tamb茅 茅s possible provar la t猫cnica d’impressi贸 en tela a casa. 脡s possible trobar en el mercat fulles de tela de cot贸 preparades per a impressi贸. Necessitem impressores聽inkjet聽o de raig de tinta per a poder imprimir sobre tela a casa i crear dissenys 煤nics, amb aquest toc personalitzat que tanta demanda t茅 avui dia. Aquestes impressores les podem trobar a Grup Bou i fer tot el proc茅s d’una manera professional i amb una qualitat 煤nica.

Si, per contra, vols dedicar-te a alguns treballs de decoraci贸, hem vist alguns m猫todes senzills per a realitzar el teu estampat sobre tela. Nom茅s necessites impressores dom猫stiques comunes, algunes teles que no necessitis i materials que generalment estan disponibles en la llar.

Ara que ja coneixes el proc茅s d’impressi贸 sobre tela i el seus usos, si necessites imprimir sobre tela perqu猫 no te’n ensurts, a la impremta de Tarragona聽et podem ajudar! Per a m茅s informaci贸 sobre altres serveis d鈥檌mpressi贸, us animem a fer un cop d鈥檜ll a la nostra p脿gina web, i si encara teniu dubtes sobre aquest tipus d’impressi贸, podeu聽contactar amb nosaltres!

Contacta'ns
Hola! 馃憢馃徏
Tens alguna consulta sobre els serveis d鈥檌mpressi贸 que oferim o necessites imprimir?