Idees per utilitzar el Merchandising

Idees per utilitzar el Merchandising


El merchandising és una eina publicitària per fomentar la venda de productes o de serveis d’una empresa i millorar la seva imatge. Es pot utilitzar en particulars que busquen potenciar la seva imatge personal o a nivell empresarial d’un esdeveniment o una ocasió en concret per potenciar la marca. Nosaltres utilitzem un mecanisme de personalització de tots aquells elements que necessiten.

Per a saber com utilitzar el merchandising, cal saber què és una eina que s’ha de fer servir sempre que es pot i consisteix moltes vegades a realitzar un record de la marca que generi un impacte positiu als usuaris. Per exemple, si un cantant està pensant a llançar un nou CD, moltes vegades és interessant reflectir la seva essència amb un got, una copa, una llibreta o qualsevol element que recordi aquesta nova promoció.

Com utilitzar el merchandising a les empreses?

Alguns dels elements més comuns que utilitzen les empreses pel merchandising són les samarretes, les tasses, els bolígrafs i les agendes. Elements amb els que nosaltres treballem i garantitzem un bon resultat. Tot i que aquests elements no són diferenciador davant la competència perquè són molt comuns, són elements efectius.

Des de la Impremta Bou, fem personalització tèxtil com vinils, que serveixen per plasmar en gran el missatge creat per una marca. La personalització tèxtil de trànsfer i brodats és una tècnica infal·lible que fa que les campanyes promocionals siguin elegants, personals i originals.

Els segells de cautxú personalitzats ofereixen un valor a la marca d’exclusivitat, ja que un segell és un element petit que el podràs portar assenyalat en els diferents elements com llibretes, documents o papers.

Fa anys que oferim l’opció de serveis gravats i troquelats làser amb vidre o fusta, posant els nostres esforços per dur-ho a terme.

Idees per utilitzar el Merchandising

Com utilitzar el merchandising per personals?

El merchandising personal moltes vegades va relacionat amb grans esdeveniments. Per exemple, les persones que volen celebrar una boda o una gran festa, comptem amb peces exclusives de la celebració, com bolígrafs, xapes o clauers que pots trobar al nostre negoci. Elements que seran recordats per sempre i que cada cop que els veiem ens recordaran aquella data assenyalada.

Altres maneres com utilitzar el merchandising per persones, és per persones amb una imatge consagrada que busquen arribar al seu públic. Amb la creació de samarretes, com per exemple amb la portada del nou àlbum d’un cantant, són senyals que una persona crea la seva pròpia marca i vol deixar elements físic que ho recordin.

És molt important que la nostra marca reflecteixi una identitat visual ben diferenciada davant la resta de competidors, elements que reflecteixin els productes comercials i la visió de negoci. Si diferenciats estem, més temps estarem a la ment dels clients.

Idees per utilitzar el Merchandising

Vols donar-li un impuls al teu negoci o a la teva marca personal? Contacta amb nosaltres i donarem el millor assessorament personal, proper i compromès. A més de tots aquests elements sobre els quals hem parlat, existeixen moltes altres peces que poden formar part de la teva promoció de merchandising. A la impremta de Tarragona et podem ajudar! T’animem a fer un cop d’ull a la nostra pàgina web o a contactar amb nosaltres!

 

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?