Els boscos són fonamentals per a la nostra existència. No només són el pulmó del planeta, sinó que també ofereixen un hàbitat per a la vida silvestre. A més a més, ajuden a regular el clima i proporcionen recursos essencials. Per aquestes raons, com a empresa responsable, GrupBou està compromès amb la conservació dels boscos i la gestió forestal sostenible.

Un certificat que va molt més enllà

Una manera en què demostrem aquest compromís és a través de la nostra certificació del Forest Stewardship Council (FSC), una organització internacional que promou la gestió forestal responsable a escala mundial. En altres paraules, aconseguir aquesta certificació no és només un testimoni de la nostra responsabilitat mediambiental, sinó també del nostre compromís amb la transparència i la sostenibilitat.

FSC OFICIAL

Disposem de la certificació FSC, ja que ens compremetem amb el medi ambient i la sostenibilitat

Què significa exactament ser certificats FSC?

En essència, significa que els productes que obtenim dels boscos gestionats de manera responsable. Així doncs, compleixen amb els estàndards ambientals, socials i econòmics establerts pel FSC. Això inclou assegurar que els boscos no siguin sobreexplotats. I, per descomptat, que es respectin els drets dels treballadors forestals i que es mantingui la biodiversitat. Per tant, com a empresa, la nostra certificació FSC és una part fonamental per a la sostenibilitat. Ens assegurem que tots els materials que utilitzem per als nostres productes; des de la papereria corporativa fins als materials publicitaris, compleixin amb els estàndards més alts de gestió forestal responsable.

Triar Bou és triar tenir cura del medi ambient

En resum, quan trieu treballar amb GrupBou, podeu estar segurs que esteu triant una empresa que prioritza la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. La nostra certificació FSC és un testimoni del nostre compromís continu a preservar els boscos per a les generacions futures.

A GrupBou, no només ens limitem a la certificació FSC. A més, sempre que és possible, utilitzem paper reciclat per reduir la demanda de recursos naturals i minimitzar els residus. Les nostres tintes són d’alta qualitat i respectuoses amb el medi ambient, garantint una impressió neta i sostenible.

FSC

A grupbou smepre hem tingut cura del mediambient

També, ens esforcem per ser una impremta ecològica que fa servir tintes i materials especials que minimitzen l’impacte ambiental. Orgullosament, som una de les poques entitats a la província de Tarragona que comptem amb la certificació FSC i, de fet, l’única impremta de Tarragona amb aquesta distinció. Aquest reconeixement ens motiva a continuar treballant de manera sostenible i a liderar amb l’exemple en la nostra indústria.

En definitiva, junts, podem fer la diferència i podem ajudar a protegir els nostres boscos i a construir un futur més sostenible per a tots. Confia en GrupBou per a les vostres necessitats de producció i comunicació visual, i junts podem contribuir a un futur més verd i sostenible per a tots.

FSC

Contacta'ns
Hola! 👋🏼
Tens alguna consulta sobre els serveis d’impressió que oferim o necessites imprimir?